Over ons

hvt project

Waar ambacht en vakmanschap samen komen

HVT Project is onderdeel van Hout van toen, dat in 2017 is opgericht door Gijsbert van Luttikhuizen. Wat begon in een kleine garage als hobby in de avonduren, is uitgelopen tot een succesvol bedrijf. Er bleek erg veel vraag naar oud eikenhout te zijn, dus besloot Gijsbert hier zijn bedrijf van te maken inclusief mooie showroom in Kootwijkerbroek. Een prachtige locatie buitenaf, waar alle meubels helemaal tot zijn recht komen. Zowel de werkplaats als de showroom is daar te vinden. We zijn inmiddels gegroeid tot een bekend bedrijf, waar we met een klein team de mooiste meubels maken voor zowel zakelijke als particuliere klanten!

Al onze meubels worden met de hand gemaakt en daardoor is ieder meubel uniek. Alles is bij ons mogelijk! Heeft u een eigen idee of ontwerp? Wij denken graag met u mee om de ideeën tot werkelijkheid te maken.

Vol enthousiasme en passie gaan wij graag de uitdaging aan! Liever zelf aan het klussen? Ook geen probleem! U kunt namelijk ook bij ons terecht voor losse planken. Al deze planken zijn gedroogd en kunnen naar wens op maat gezaagd worden.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Daarom zijn wij ook 6 dagen per week te bereiken voor vragen en uitleg. Is een product niet naar wens? Wij lossen dit te allen tijde op! Wij willen dat u geniet van uw nieuwe interieur.

Heeft u speciale wensen of wilt u afwijkende afmetingen? Vul dan ons maatwerkformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!