Mogelijkheden

Eindeloze Creaties

Bij HVT Project ontbreekt het u aan niets!

De mogelijkheden van HVT Project m.b.t. de zakelijke markt zijn eindeloos. Variërend van volledig ingerichte vergaderruimtes tot aan een houten bar voor in uw horecagelegenheid. Of wat dacht u van eikenhouten bureaus op maat voor thuiswerkplekken voor uw werknemers? Bij HVT Project ontbreekt het u aan niets.

Onze producten zijn zelfs geschikt voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan een dakterras waar u gezellig in de zon kan lunchen met collega’s. Of richt een volledig terras in voor uw eethuis met eikenhouten tafels en zorg voor een natuurlijke én sfeervolle uitstraling! Wat wilt u nog meer?

Maak uw styling compleet met bijpassende stoelen!
Combineer een eikenhouten tafel of bar met stijlvolle stoelen of gave barkrukken. Zelfs prachtige stalen onderstellen kunnen wij leveren! Door duidelijke afspraken met onze leveranciers, kunnen wij u goede kwaliteit verzekeren!

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op en ontdek o.a. ons ruime assortiment stoelen in verschillende kleuren, formaten en materialen. Compleet afwijkende maten? Ook dat regelen we!